Hovarda giriş adresi, sistem üzerinden şans oyunları oynamanıza tamamen adil ve lisanslı biçimde izin veren bir platformdur. Platform 2020 yılında kurulduktan sonra müşteri hizmetlerini sağlamaya özen gösterdiği gibi yaşadığınız her problemde de yanınızda durmaktadır.

Özellikle giriş konusunda sorun yaşayan kullanıcılar resmi siteye erişemeyebiliyorlardır. Bunun nedeni aslında bakılırsa Türkiye’de geçerli olan BTK taraflı yasaklamalardan dolayıdır. BTK, erişim kısıtlaması koyduğu için kullanıcılar Hovarda giriş adresine erişemez ve oyun oynamaya devam edememektedir.

Lakin bizler sitemizde Hovarda güncel giriş adresini bulundurarak bağlantılardan direkt erişebilmenize olanak tanıyoruz. Bunun yanında platformun sohbet kanallarından veya sosyal medya uygulamalarından da giriş adresini bulabilir, oyun oynamaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.  

Hovarda Destek Ekibi 

Hovarda alanında yetkin biçimde ilerleme kaydetmek için oluşturulmuş hizmetleriyle tanınmaktadır. Özel olarak yapılan bu hizmet seçenekleri müşteri memnuniyetini sağlamak için de farklı sektörlere ayrılır. Hovardagrubu.com sitemizde de anlattığımız üzere bu sektörlerden olan Müşteri Hizmetleri ve Destek Ekibi özellikle kullanıcılara 7/24 hizmet vermektedir.

Destek Ekibi, site içerisine giriş yaptığınız anda karşınıza çıkarak online biçimde problem ve sorunlarınızı çözer. Bunun yanında bulduğunuz oyun alanlarındaki bazı açıklarda da siteye yardımlarınızı iletirseniz Hovarda’nın gelişimine katkıda bulunarak ödüller kazanabilirsiniz.  

Sisteme kayıt olduktan sonra yaşanabilen en büyük sorunlardan birisi de para çekme ve yatırma sorunundur. Bu bölümlerde sorun yaşayan her kullanıcı Destek Ekibine başvurarak bilgi alabilir, durumunu sorgulayabilmektedir. Bunun yanında oranlarınız, oyun durumunuz ve hesabınızın aktifliği konusu gibi yerlerden de her şeyi öğrenerek bilgileri ücretsiz edinebilirsiniz.  

Hovarda Giriş – Hovarda TV 

Hovarda Giriş ve Hovarda TV

Hovarda TV, sisteme kayıt olan her üyeye ücretsiz olarak sunularak faydanıza açılmıştır. Hizmet, Dünya üzerinde oynanan her oyuna hiçbir ücret ödemenize gerek kalmadan izlemenize olanak sağlar. Bununla birlikte bu alandan ücretsiz olarak kullanıcılarla diyaloglar kurabilir, heyecanınızı paylaşabilirsiniz.  

Sistem genel olarak sadece tek bir spor dalına değil anlık olarak bütün maçlara erişebilmenizi sağlar. Hovarda TV‘de Futbol, voleybol, basketbol, tenis vb. oyunların tamamına buralardan erişerek anlık olarak kuponlarınızı oluşturabilirsiniz. Sizler de Hovarda’nın yüksek oranlı oyunlarında bilgi sahibi olarak kuponlar oluşturmak istiyorsanız ücretsiz olarak kayıt olabilirsiniz.